Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

Nic není pevné. Vše tvoří energie: Vědci vysvětlují svět kvantové fyziky

Nic není pevné. Vše tvoří energie: Vědci vysvětlují svět kvantové fyziky

O tomto tématu bylo napsáno již mnoho, ale nemůže být dostatečně vysvětleno.

Svět kvantové fyziky je záhadný, jediný, který vysvětluje pravdu o našem světě způsoby, které zpochybňují stávající strukturu přijatých znalostí.

 

Podrobné informace k nabídce terapií, metodách, technikách, o mně a ceníky naleznete na zbrusu nových stránkách:

www.ivahemska.cz

 

​Možnost on-line konrultace

 

To, co vnímáme jako fyzický, hmotný svět, není vůbec fyzické nebo hmotné, ve skutečnosti má od toho náš svět daleko.

Tuto skutečnost opakovaně potvrdili fyzici z celého světa, kteří za to získali Nobelovu cenu. Jedním z nich byl i Niels Bohr, dánský fyzik, který výrazně přispěl k pochopení atomové struktury a kvantové teorie.

„Pokud vás kvantová mechanika zcela nešokuje, pak jste ji ještě nepochopili. Vše, co nazýváme skutečným, je vytvořeno z věcí, které nemůžeme považovat za skutečné.“ – Niels Bohr

Na přelomu 19. století začali vědci zkoumat vztah mezi energií a strukturou hmoty.

Domněnka, že fyzický Newtonův hmotný vesmír, který byl v samém srdci vědeckého poznání, zaostal a vystřídala ho představa, že hmota není nic jiného než iluze.

Vědci začali postupně připouštět, že vše ve vesmíru je vytvořeno z energie.

„Navzdory jedinečnému empirickému úspěchu kvantové teorie, samotné tvrzení, že může být doslova pravdivá jako znázornění podstaty, je stále vítáno s cynismem, nepochopením, a dokonce s hněvem.“ – T. Folger

Kvantoví fyzici zjistili, že fyzické atomy jsou tvořeny viry energie, které se neustále otáčejí a vibrují, přičemž každý z nich vyzařuje svůj vlastní jedinečný podpis.

Proto, pokud se chceme podívat sami na sebe a zjistit, kým opravdu jsme, uvidíme bytosti tvořené energií a vibrací, vyzařující vlastní jedinečný energetický podpis – to je skutečnost a kvantová fyzika nám to ukazuje znovu a znovu.

 

Jsme mnohem víc než to, jak vnímáme sami sebe a je na čase, abychom se začali vidět v tomto světle.

Kdybychom pozorovali složení atomu pod mikroskopem, viděli bychom malý, neviditelný vír podobný tornádu se spoustou nekonečně malých energetických vírů nazývaných kvarky a fotony.

Ty tvoří strukturu atomu. Ačkoliv se zaměříte blíže a blíže na strukturu atomu, neměli byste vidět nic, měli byste vidět hmotnou prázdnotu.

Atom nemá fyzickou strukturu, my nemáme fyzickou strukturu, fyzické věci opravdu nemají žádnou fyzickou strukturu! Atomy jsou tvořeny neviditelnou energií, ne skutečnou hmotou.

„Smiřte se s tím a akceptujte tento nezvratný závěr. Vesmír je nehmotný – mentální a duchovní.“ –  Richard Conn Henry

Je to úplná hádanka, však? Naše zkušenosti nám říkají, že naše realita je tvořena fyzickými hmotnými věcmi a že náš svět je samostatně existující objektivní celek.

Odhalení, že vesmír není složen z fyzických částí, což naznačuje Newtonova fyzika, a místo toho vychází z holistické teorie nehmotných energetických vln, má původ v pracích Alberta Einsteina, Maxe Plancka a Wernera Heisenberga a jiných.

Úloha vědomí v kvantové mechanice

Co znamená, že naše fyzická hmotná realita není ve skutečnosti vůbec hmotná? Mohlo by to znamenat množství věcí a představy, jako je tato, nemůžeme posoudit, pokud vědci zůstanou za hranicemi jediného vnímaného existujícího světa, světa, který všichni vidíme.

Jak Nikola Tesla údajně řekl:

„V den, kdy věda začne studovat nefyzikální jevy, se během jednoho desetiletí dosáhne větší progres jak v průběhu všech předcházejících staletí své existence.“

Naštěstí, mnozí vědci již učinili skok a začali se zabývat významem a důsledky toho, co bylo objeveno kvantovou fyzikou. Jedním z těchto potenciálních objevů je, že „pozorovatel vytváří realitu“.

Základní závěr nové fyziky také uznává, že pozorovatel vytváří realitu. Jako pozorovatelé jsme osobně zapojeni do vytváření vlastní reality. Fyzici jsou nuceni připustit, že vesmír je „mentální“ struktura.

Průkopnický fyzik Sir James Jeans napsal: „Proud znalostí směřuje k nehmotné realitě. Vesmír začíná vypadat více jako velká myšlenka než jak velký stroj.“

„Mysl se už déle nezdá být náhodným vetřelcem v říši hmoty, měli bychom spíše chválit tvůrce a krále této říše hmoty.“ – R. C. Henry

Jeden skvělý příklad, který znázorňuje úlohu vědomí ve fyzickém materiálním světě (o kterém nevíme, že není takový fyzický) je experiment s dvojitým otvorem.

Tento experiment se několikrát používal na přezkoumání úlohy vědomí při formování charakteru fyzické reality.

Optický systém dvojitého otvoru byl použit k otestování pravděpodobné úlohy vědomí při zřícení funkce kvantových vln.

Síla interference obrazce vytvořeného při spektrálním rozkladu přes dva otvory, ve srovnání s obrazcem vytvořeným při jednom otvoru, se snížila, když se pozornost soustředila na dvojitý otvor.

Tato studie zjistila, že faktory spojené s vědomím, jako jsou meditace, cvičení, elektrokortikální markery zaměřené pozornosti a psychologické faktory, jako jsou otevřenost a absorpce, významně korelovaly předpokládanými způsoby s poruchami v interferenčním obrazci vytvořeném přes dva otvory.

Jaký je smysl toho všeho?

Smysl všech těchto informací je ten, abychom se probudili a uvědomili si, že my všichni jsme jen energie a vyzařujeme vlastní jedinečnou energetickou šifru.

Pocity, myšlenky a emoce hrají důležitou roli, protože kvantová fyzika nám pomáhá vidět smysl toho, jak se všichni cítíme.

Pokud všichni milujeme a cítíme klid ve svém nitru, nepochybně to ovlivní vnější svět kolem nás a ostatní se budou cítit stejně dobře.

„Pokud chcete znát tajemství vesmíru, začněte přemýšlet z hlediska energie, frekvence a vibrací.“ –  Nikola Tesla

Studie ukázaly, že pozitivní emoce a činnost z místa vnitřního klidu mohou vést ke zcela odlišné zkušenosti pro osobu, která vysílá tyto emoce kolem sebe a do celého světa.

Je pravda, že na naší subatomové úrovni mění vibrační frekvence projev fyzické reality? Pokud ano, jakým způsobem?

Víme, že když atom mění svůj stav, absorbuje nebo vyzařuje elektromagnetické frekvence, které jsou odpovědné za změnu jeho stavu.

Způsobují odlišné stavy emocí, vnímání a pocitů různé elektromagnetické frekvence? Ano, bylo to prokázáno!

„Svět je jen konstrukce, která nám nabízí iluzi, že existují samostatné objekty.“ – Dr. Quantum

Zdroj: collective-evolution.com

 
 


Poslední fotografie



Facebook


Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 409976
Měsíc: 1731
Den: 43