Jdi na obsah Jdi na menu
 


proč vznikají civilizační onemocnění?

Stačí si zapamatovat

pro budoucí pátrání po příčině jakékoli nemoci nebo zdravotního problému si stačí zapamatovat, že nemoc je ve skutečnosti pouze projev  PŘETÍŽENÍ + NEDOSTATKU,

images--63-.jpg

a že k uzdravení stačí zbavit tělo jedů (detoxikace), přejít na přirozenou stravu (ve větším poměru syrovou) a doplnit chybějící látky (přírodní doplňky výživy) a přerovnat si životní priority, zpracovat si hněv, naučit se odpouštět, nechat věci plynout, radovat se ze života ...atd

 Je smutnou skutečností, že nejenom my lidé, ale také naše domácí zvířata trpí stále více častěji na alergie, kožní problémy, rakovinu, reprodukční potíže a jiné projevy civilizačních nemocí. určitě to má své příčiny a jejich řešení máme ve svých rukou.

 Zjednodušená definice nemoci na příkladu často diagnostikované "takzvané" alergie nám dává tušit, že příčiny nemocí jsou stále stejné. Alergie a ostatní nemoci jsou ve skutečnosti pouze projevy přetížení organismu (nejenom otrava chemii, toxiny, ale i stresy, doplnit ) a nedostatku (chybějící látky.....vitamíny, minerály, stopové prvky....

Co organismu s přetěžuje a otravuje

  • Umělé vitamíny v potravinách :přidávají se po zničení přírodních
  • Éčka v jpotravinách : konzervační látky, ochucovadla, vůně, barva
  • Tepelně zpracované potraviny : zničeny bioaktivní látky (mrtvá strava)
  • Antibiotika, kortikoidy : rychlé potlačení příznaků, blokace imunity
  • Syntetické léky : potlačování bolesti a příznaků jiných potíží
  • Očkovací látky : diskutabilní prevence zdraví

UMĚLÉ LÁTKY ORGANISMUS NEZNÁ, NEROZUMÍ JIM. PŘED VYLOUČENÍM  MUSÍ VŠECHNY ZPRACOVAT, Umělé vitaníny a ostatní umělé látky zatěžují játra, která je musím látkově přeměnit na částečně využitelnou formu.Přírodu nelze nahradit chemii. Umělé vitamíny organismus nezná (vyrobil je člověk). proto jsou využitelné jen v omezené míře a zatěžují organismus.

Pro zachování zdraví se vyvarujme konzumaci umělých látek a jezme, co nejvíce čerstvou stravu.

V potravinách chybějí látky :

Tlak na ceny potravin, spolu se snahou zemědělců o efektivitu, vedou k úsporám. Šetří se především na péči o půdu a na krmivech pro hospodářská zvířata. V potravinách (ovoce, zelenina, obilniny, maso, mléko, vejce) tak varovně stoupá nedostatek pro organismus nepostradatelných látek (vitamíny, minerály, stopové prvky).

Hlavní příčiny chybějících látek :

  • Chemizace půdy a rostlin  (hnojení, postřiky)
  • Genová manipulace rostlin (pro větší výnosy)
  • Šlechtění odpřírodněné plodiny (obilí, zelenin, ovoce)
  • Intenzivní vytěžování půdy (jen se bere a  nic nevrací)
  • Orání a holá půda (živiny pak bere déšť a vítr)
  • Nepřirozená výživa hospodářských zvířat (krmiva s umělými vitamíny, antibiotika, růstové hormony)
  • Nezdravé ustájení hospodářských zvířat a kuřat (vdechování amoniaku z výkalů, absence výběhu)

 

 

 
 

 


Poslední fotografie


Facebook

Kontakt

Alternativní poradna

Iva Hemská
Sukova třída 1556
Pardubice

728944736

ivahkinez@seznam.cz



Archiv

Kalendář
<< říjen / 2017 >>

Statistiky

Online: 2
Celkem: 215823
Měsíc: 3582
Den: 150