Jdi na obsah Jdi na menu
 


VAŠE OHLASY

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

JoJo - JoJo - P. Hemskou doporučuji!

“Vřele doporučuji všem. Paní Hemská mi naprosto změnila život, přišla jsem k ní, zablokovaná vším možným, trpěla jsem nespavostí a byla jsem velmi negativní. Již po první návštěvě jsem okamžitě cítila ten obrovský rozdíl, ihned mi skončili problémy se spánkem, je mi lehko s partnerem nám to výborné klape, dostala jsem úplně nový život plný štěstí, lásky a harmonie. Je to neuvěřitelné. Paní Hemskou platit zlatem. Je to anděl to nejdůležitější je začít u sebe.. Pak přijdou změny. Jsem šťastná.”

Helena - Prostě pecka

Milá Ivo, a pak , že se zázraky nedějí. Byla jsem u vás na sezení a nestačím se divit, jak rychle se vše otáčí. Pracovaly jsme na mé seberealizaci v životě. A právě si u mě jeden klub objednal sérii historických přednášek. Už dříve jsem pro ně pracovala a bylo to super.
Ani snad není možné, že vše je to pravda.Dík za vše. Zdravím Helena

Alice - Nestačím se divit : -)

Dobré den Ivo,
netuším co jste mi udělala s mozkem, ale je to dost dobrý : -) Na poradě jsme měli říkat argumenty k prodeji. Začala jsem, pak zastavení,že to řeknu jinak.
Vyšla ze mne, prý, mega odborná řeč ale já si ji nepamatuji : -). Na základě porady mi volala naše ředitelka, že mi nabízí v budoucnu vyšší pozici.
Děkuji za takový velký skok v mém vývoji. Alice

Lída - Moc děkuji

Milá Ivuško,
děkuji Ti za pomoc a podporu ,kterou jsi letos mě a mojí rodině ochotně vždy poskytla a poskytuješ. Velmi si toho vážím .Děkuji za vše.Přeji Ti klidné vánoce.V novém roce hodně zdraví,lásky,štěstí a spokojenosti.

Často jsem slyšela ,že andělé jsou mezi námi ,a mám ku pomoci. Stačí je jen poznat. No a já jednoho znám -jsi to ty a já jsem ráda,že jsem tě poznala. Ať se Ti i nadále dobře daří a jsi spokojená. s láskou a úctou Lída

Kamila - Kineziologie + Access Bars proces

Dobrý den, paní Hemská,

Než jsem k vám přišla, měla jsem pocit, že se hledám, že vlastně nevím, co chci a potřebuji řešit, byla jsem nerozhodná, nevěřila si. Byla jsem nově v nové práci, která mě neuspokojila, ba naopak, s novou kolegyní jsem si nesedla...ale protože jsem se bála odejít (dokud nenajdu něco jiného) zůstávala jsem a byla plna úzkosti a strachů, v noci jsem nespala... a poté nastal den D, kdy jsem Vás navštívila - zvolila jsem Kineziologii + terapii Access Bars, + Bachovu terapii

Už první okamžiky s Vámi pro mě byly velmi uklidňující, najednou jsem věděla, že to "rozmotáme". Začala jsem povídat, vy si jen psala..a najednou bylo jasné, co budeme řešit. Nejprve jsme odstranily pomocí kineziologie první bloky (vyčistily jsme téma) a pak jsem lehla na lehátko a začaly se dít věci.

Najednou se mi objevovaly obrázky, které mi jasně ukazovaly, že mám odejít a hledat dál a ukazovaly se i obrázky, kdy jsem viděla sebe sama v situacích, kdy nastupuju do nové práce, podávám si ruce s novým šéfem (byl to muž..do té doby byly moje vedoucí vždy ženy), tělem se rozprostíral úžasný pocit štěstí....prostě nádhera.

Po ukončení této první terapie jsem již věděla, že změním zaměstnavatele. ..ale zatím vše zůstalo bez "akce". Za týden následovala terapie druhá (říkala jste, že stačí přijít za 3 týdny, alejá to chtěla, co nejdříve)- ve stejné variantě...a vše pokračovalo. Stejné informace ke mě putovaly pomocí obrázků při terapii Access Bars...znovu se vše potvrdilo. Začala jsem hledat práci, chodila na výběrové řízení....a vlastně chodím stále...opakuji si několikrát denně otázku Čím mohu být.... a najednou se záměr stal skutečností.

Dne 9.9.2019 jsem ukončila pracovní poměr....a to přesto, že stále nemám jistou novou práci. Neskutečně se mi ulevilo, necítím obavy z budoucnosti..naopak si říkám..něco starého skončí a čím vlastně mohu být či co mohu udělat jinak..?????

Ve snech ke mě běhají obrázky nástupu do nové práce....s bezva kolegyněmi, vše zalité sluncem...:)
A vím, že tomu vděčím Kineziologii a terapii Access Bars, kdy tělo začalo se samočistícím procesem a věci se dějí.
Dodávám, že tento posun nastal ve velmi krátkém čase..první návštěva byla 16.8.2019.

Takto bych mohla psát...dál a dál...pamatuji se, kdy jste řekla...i když neuspějete při výběrovém řízení, určitě Vás to posune někam dál...a stalo se... chyběla mi angličtina...a můj pocit a reakce?
HR manažerce jsem velmi poděkovala za perfektně připravené a organizované celodenní výběrové řízení a také za to, že jsem se okamžitě přihlásila do intenzivního kurzu angličtiny (to jsem odsouvala roky, vždycky je nějaký důvod, proč to nejde...:) a od října začínám...a nic se neděje náhodně...měla jsem vymyšleno, že do práce hned nenastoupím a budu se učit dopoledne...a ono ejhle...intenzivní kurz je otevřen od 17 do 20 hodin...pro mě informace, že od října nastoupím NĚKDE.... a zvládnu současně i ten jazykový kurz. A já teď jen čekám, co dalšího mají pro mě naplánováno...:):)
Děkuji, děkuji, děkuji...
přeji hezký den
Kamila

Klárka - Seminář

Do třetice všeho dobrého :-)

Dobré den Ivo,

V první řadě bych Vám ráda poděkovala za úžasnou sobotu, pro mě byl seminář docela náročný, ale zároveň mě nabil novou energií do dalších dnů.
Dlouho před tím než jsem se na seminář přihlásila jsem řešila spoustu věcí jako práci, vztahy na pracovišti, vztahy doma nebo vztahy s muži. A pořád jsem si říkala, že s tím musím něco udělat, ale abych řekla pravdu neměla jsem žádný správný impuls. Řekla bych, že pozvánka na seminář ke mně přiletěla v tu správnou chvíli a pro mě to byl takový impuls, že konečně nastala doba něco začít dělat a ne o tom jen uvažovat.

Přiznám se, že od semináře jsem neměla vesměs žádná očekávání, čím jsem si však byla jistá, že Vámi vedený seminář bude znamenat fajn sobotu a spoustu informací. Což se splnilo dokonale, navíc jsem poznala spoustu nových lidí a ačkoliv velmi nerada mluvím o svých problémech před cizími lidmi, tak tam mi to nevadilo a mluvilo se mi docela snadno. Když jsem jela na seminář, tak jsem pořád přemýšlela co tam vlastně budu řešit. Ne že bych neměla žádné problémy, ale protože jsem jich právě měla mnoho a nevěděla jsem z které strany mám začít. Nejvíc mě tížily vztahy v rodině a jejich očekávání vůči mě. Nakonec jsem celé své okolí, které má na mě vysoké nároky a které mi pořád něco vyčítá hodila za hlavu a řekla si, že musím řešit hlavně sebe.

Nejvíce mě tížila samota a pocit osamění. Pořád jsem si v hlavě převracela proč, co jak a kde atd. Díky semináři jsem si uvědomila, že za spoustou mých trápení je můj strach. Strach z čehokoliv co přijde, co se stalo, co má přijít atd. Díky Vám jsem si to uvědomila a začala jsem na tom pracovat. Upřímně po semináři jsem hodila všechny své strachy za hlavu a dělám co chci. Najednou jsem přestala mít strach dělat věci sama, třeba jít sama ven mezi lidi, nebo jít sama plavat nebo strach ze seznámení. Musím se přiznat, že od semináře jsem udělala spoustu věcí, které bych se předtím bála udělat :-D nebo jen na mě pomyslet.

Díky Vám už vím, kde je zakopaný pes a začala jsem na něm pracovat.
Moc děkuji. Klára


Klára - seminář poznej a žij sám sebe

Dobrý den Ivo,


V první řadě bych Vám ráda poděkovala za úžasnou sobotu, pro mě byl seminář docela náročný, ale zároveň mě nabil novou energií do dalších dnů.
Dlouho před tím než jsem se na seminář přihlásila jsem řešila spoustu věcí jako práci, vztahy na pracovišti, vztahy doma nebo vztahy s muži

Klára - seminář Poznej a žij sám sebe

Dobrý den Ivo,

V první řadě bych Vám ráda poděkovala za úžasnou sobotu, pro mě byl seminář docela náročný, ale zároveň mě nabil novou energií do dalších dnů.
Dlouho před tím než jsem se na seminář přihlásila jsem řešila spoustu věcí jako práci, vztahy na pracovišti, vztahy doma nebo vztahy s muži

Olina - Sebetrénink/koučink - Poznej a žij sám sebe

Ahojky Ivo,
děkuji za vytvoření tohoto semináře, byl pro mne velkým přínosem, uvědomila jsem si hodně věcí. Za prvé,jsem změnila myšlení,uvědomila jsem si, že mohu věci ovládat tím, jak budu smýšlet. Techniky, které jsi nás naučila, používám, jsou jednoduché a účinné :-)
Uvolnění přišlo určitě. Ráda bych ti ještě jednou poděkovala, jsi opravdu skvělá a já tě samozřejmě všude doporučuji. Jsem ráda že jsem našla tak skvělého človíčka.
Přeji ti hodně krásných seminářů a příjemných lidí.
Krásný den.

Andi - I já děkuji...

Jednou je líp, jindy zase hůř-znáte to. Loňské září jsem zažila onen pád na dno, spousta věcí se vyhrotila v můj neprospěch, neměla jsem sílu bojovat, rozum vypověděl službu, dny jsem jen přežívala, unavená k smrti jsem usínala i vstávala. Ztrácela jsem sama sebe a svým chováním ubližovala mým milovaným... Zcela zoufalá jsem jednou usedla k počítači s přesvědčením, že potřebuji pomoc (měla jsem na mysli někoho, kdo mi předepíše antidepresiva). Úplnou náhodou jsem klikla na stránky paní Hemské. Zmobilizovala síly a zavolala...
Mám za sebou 4 návštěvy a s obrovskou radostí konstatuji, že jsem zcela jiný člověk. Pod vedením skvělé paní Hemské jsem nejdřive vyřešila akutní a nejpalčivější problémy. A s její pomocí na sobě pracuji dál. Získala jsem nadhled, sebevědomí, vnitřní klid... Makám na sobě jak při jednotlivých terapiích, tak mezi nimi. A stále mne napadají další a další oblasti, ve kterých se chci posunout. Takže i já posílám velké poděkování. Paní Hemská, moc se těším na další spolupráci a opravdu moc děkuji. A.

Monika - Seminář .Sebetrénink/koučink - Poznej a žij sám sbe

Ahoj Ivo,

píšu až teď, protože ti chci napsat dlouhodobější zpětnou vazbu po semináři, která mi moc dělá radost :-).

Po semináři na konci listopadu pro mě začalo dost vyčerpávající období. Dala jsem výpověď ve své staré práci, (o čemž jsem už vyprávěla na semináři), zaskakovala dva nové kolegy a dodělávala resty. Kdyby se dalo předávkovat bachovkama, tak už mam otravu :-). Myslela jsem na všechny techniky, které jsi nám při semináři přiblížila a pravidelně využívala svoji kotvu a usmívala se v autě při jízdě do práce, abych přijela s dobrou náladou :-). Musím říct, ze nebýt předtím na semináři, tak se sotva plazím po zemi.

To nejdůležitější ale je, ze jsi mi při semináři vyhnala z hlavy představu, ze změnou práce budu automaticky šťastnější. Jsem ti vděčná, ze jsi mi pomohla si to uvědomit. Čím déle po semináři a čím déle si opakuji, ze nemá cenu si dělat stresy a napětí v tele, čím vice se snažím, otevřít se lidem a hlavně byt sama k sobe upřimná (připustit si sama sobe slabé stránky a mít je na sobe rada nebo je aspoň lepe tolerovat:-)), tím více se cítím byt lehči a šťastnější.

V nové práci jsem teď byla sice jen pět dni, ale musím říct, ze se tam cítím super a je to nejlepší volba, kterou jsem mohla udělat. Cítím to jako možnost začít znovu od začátku a všechno brát s větší lehkosti a nadhledem. Snad mi to vydrží ;-).

Viděla jsem, ze plánuješ zanedlouho další seminář. Přeji ti mnoho úspěchů a ještě hodně takových seminářů do budoucna, abys mohla odlehčit zase i dalším lidem nebo je nechala o jejich nastaveni k životu alespoň jeden den poctivě přemýšlet a věnovat se sobe samým.



Měj se krásné a snad zase někdy, Monika

Zuzka - Seminář - Poznej a žij sám sebe

Ahoj Ivi,
seminář byl super, moc jsem si ho užila. Tvé rady, to, co bylo psáno v kartách je až neuvěřitelné.... Dokud člověk nezažije, neumí si hodně svých myšlenek uvědomit, urovnat. Vlastně jsem se v průběhu hodně zamýšlela. Hlavně nad tím, co chci, jak to chci a že s tím, proč jsem k tobě přišla, se mi jenom utvrdilo.
Někdy člověk musí být sobecký, aby zažil své štěstí a to se musím naučit. Mít ráda sama sebe, říct NE, když vím, že mi to jen ublíží a to se musí naučit i mé okolí.
Je zvláštní jaké "náhody" nás potkávají.
Celá sobota mi hodně dala, ať setkání s tebou, jinými, velmi příjemnými lidmi :-) .
Děkuji za tu příležitost.
Přeji hezké dny a mnoho spokojených lidiček. Zuzka

Eva - Poděkování

Dobrý den paní Hemská,děkuji Vám za pomoc při prodeji domu, který se dlouho nemohl prodat. Po odblokování mé závislosti (nevědomé) na tomto domě, se do roka prodal. Moc děkuji.
Eva

Elen - Poděkování

Milá paní Hemská,chci Vám poděkovat za včerejši setkání s Vámi. Díky Vám mám poprvé v životě pocit, že jsem jedinečná. :-) Děkuji. Elen

Lenka Georgievová - Poděkování

Milá Ivo, touto cestou bych Vám chtěla velmi poděkovat. Za setkání s Vámi a následnou spolupráci jsem moc vděčná. Sama bych nikdy nedokázala uvidět, pochopit a přijmout to, co jste mi objasnila Vy. Máte velký dar a bohaté zkušenosti. Jste profesionál. Přišla jsem k Vám jako nejistá, téměř vyčerpaná, matka malého kluka, který prostě "nezapadal". Po spolupráci s Vámi a také díky Bachovým esencím u nás nastal velký obrat. Obrovský! Viditelný! Radostný a živelný! Naše dítě je zase dítětem a já spokojenou mámou. Za Vaši pomoc velmi děkuji, je tolik prospěšná. Kontakt s Vámi bych doporučila každému, kdo hledá či váhá a v srdci ví, že chce víc než se nechat vmanipulovat do obvyklého školského, lékařského či podobného systému, což není dobrá první volba, zvláště nejde-li o život jako takový. Ivo, děkuji Vám a přeji krásné dny. Lenka Georgievová

R. - Opět jste nám pomohla

Už jste nám pomohla s naším pejskem.......
Naše šestiletá kočička měla problémy s ledvinami,
před měsícem jak byly ty velké mrazy, tak asi někde uvízla, vymrzla, byla dehydratovaná a musela být 5 dní na veterině, byla apatická, nejedla..., přestaly ji fungovat ledviny, dali nám ji dohromady s tím, že nevědí nakolik se funkce ledvin obnovila...,
méně jedla, byla zesláblá, plachá, ven vůbec nechodila,přišla mi i hodně vystresovaná(máme od loňského léta pejska)

4 dny po terapii kočička ZAČALA CHODIT VEN, VÍCE BAŠTÍ A CELKOVĚ JE KLIDNĚJŠÍ..

super!děkujeme!

Eli - Jedno velké díky

Dobry den. Paní Hemská, byla jsem u vás víc jak před rokem a byl to hrozně silný zážitek. Když se mi ty negativní věci vrací, tak si vždy vzpomenu a je mi hned lépe. Chci moc poděkovat,že jste mě nasměrovala a otevřela oči. Ty rodinné vzorce jsou pravdivé a pracuji na tom, každý den abych tu linii upravila tak, aby mé dcery mohly říct byly jsme šťastné. Jedno velké díky ❤ Eli

Karolína - Stydlivost, nedostatek sebedůvěry při prezentaci

Mým problémem byla stydlivost a nedostatek sebevědomí.

Nyní : sebevědomí šlo nahoru už po 2 týdnech.

Dříve : při zátěži ve škole mne bolela hlava, musela jsem si vzít ibalgin. Dále nesnesitelná bolest za krkem a silné zažívací problémy. Minimálně jsem jedla a zvracela.

Nyní : ustoupily bolesti a nejsou ani pocity na zvracení.

Ve škole jsem se stala členkou pracovní skupiny. Zlepšila se má prezentace. Už na první schůzce jsem byla aktivní, nebála se prezentovat své názory.
Dřív bych seděla jako pecka a při své prezentaci zčervenala. Teď jsem si prezentaci užívala i bez staženého krku :-)

Těším se na změny po další terapii :-).

Děkuji Karolína


L. - Krásný rok 2018

Chtěla jsem vám do nového roku popřát jen dobré a za vše poděkovat.
Jsem moc ráda, že jsem se s vámi mohla potkat a řešit věci, které mne velmi bolely a na začátku připadaly neřešitelné.
Člověk na konci roku bilancuje a musím říct, že ač to bylo velmi těžké a bolestivé, tento rok přinesl i pozitiva, které jsem díky vám byla schopna vidět.

Mějte se fajn. L.

Petra - Dík

Ahoj Ivčo,

seminář byl bezvadný, krásná a uvolněná atmosféra.. Tvé napojení je úžasné !!

Je mi fajn i po semináři..

A díky za inspiraci...

Hezký den přeji, Petra



 


Poslední fotografie



Facebook


Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 409986
Měsíc: 1736
Den: 50