Jdi na obsah Jdi na menu
 


 Sebe trénink/koučink:  Poznej a žij sám sebe  (Cesta k sobě)

20160929_125021.jpgCítíte, že vás život nenaplňuje? Nedaří se vám nalézt společnou řeč se svými  dětmi, partnery, kamarády, spolupracovníky a okolím? Během sebe tréninků objevíte, jak řídit svůj život, tak aby vedl k vaší vnitřní spokojenosti.

Další termín semináře: Bohužel z důvodů státních nařízení jsou semináře pozastaveny.

Termíny a informace k seminářům najdete na nových stránkách  

 www.ivahemska.cz

 

 

Zpětné vazby po semináři :

 

Dobré den Ivo,

V první řadě bych Vám ráda poděkovala za úžasnou sobotu,  pro mě byl seminář docela náročný, ale zároveň mě nabil novou energií do dalších dnů. 

Dlouho před tím než jsem se na seminář přihlásila jsem řešila spoustu věcí jako práci, vztahy na pracovišti, vztahy doma nebo vztahy s muži.  A pořád jsem si říkala, že s tím musím něco udělat, ale abych řekla pravdu neměla jsem žádný správný impuls. Řekla bych, že pozvánka na seminář ke mně přiletěla v tu správnou chvíli a pro mě to byl takový impuls, že konečně nastala doba něco začít dělat a ne o tom jen uvažovat.

 

Přiznám se, že od semináře jsem neměla vesměs žádná očekávání, čím jsem si však byla jistá, že Vámi vedený seminář bude znamenat fajn sobotu a spoustu informací.  Což se splnilo dokonale, navíc jsem poznala spoustu nových lidí a ačkoliv velmi nerada mluvím o svých problémech před cizími lidmi, tak tam mi to nevadilo a mluvilo se mi docela snadno. Když jsem jela na seminář, tak jsem pořád přemýšlela co tam vlastně budu řešit. Ne že bych neměla žádné problémy, ale protože jsem jich právě měla mnoho a nevěděla jsem z které strany mám začít. Nejvíc mě tížily vztahy v rodině a jejich očekávání vůči mě. Nakonec jsem celé své okolí, které má na mě vysoké nároky a které mi pořád něco vyčítá hodila za hlavu a řekla si, že musím řešit hlavně sebe. 

 

Nejvíce mě tížila samota a pocit osamění. Pořád jsem si v hlavě převracela proč, co jak a kde atd. Díky semináři jsem si uvědomila, že za spoustou mých trápení je můj strach. Strach z čehokoliv co přijde, co se stalo, co má přijít atd. Díky Vám jsem si to uvědomila a začala jsem na tom pracovat. Upřímně po semináři jsem hodila všechny své strachy za hlavu a dělám co chci. Najednou jsem přestala mít strach dělat věci sama, třeba jít sama ven mezi lidi, nebo jít sama plavat nebo strach ze seznámení. Musím se přiznat, že od semináře jsem udělala spoustu věcí, které bych se předtím bála udělat :-D nebo jen na mě pomyslet. 

Díky Vám už vím, kde je zakopaný pes a začala jsem na něm pracovat.

Moc děkuji. Klára

 

 

Ahoj Ivo,

píšu až teď, protože ti chci napsat dlouhodobější zpětnou vazbu po semináři, která mi moc dělá radost :-).

Po semináři na konci listopadu pro mě začalo dost vyčerpávající období. Dala jsem výpověď ve své staré práci, (o čemž jsem už vyprávěla na semináři), zaskakovala dva nové kolegy a dodělávala resty. Kdyby se dalo předávkovat bachovkama, tak už mam otravu :-). Myslela jsem na všechny techniky, které jsi nám při semináři přiblížila a pravidelně využívala svoji kotvu a usmívala se v autě při jízdě do práce, abych přijela s dobrou náladou :-). Musím říct, ze nebýt předtím na semináři, tak se sotva plazím po zemi.

 

To nejdůležitější ale je, ze jsi mi při semináři vyhnala z hlavy představu, ze změnou práce budu automaticky šťastnější. Jsem ti vděčná, ze jsi mi pomohla si to uvědomit. Čím déle po semináři a čím déle si opakuji, ze nemá cenu si dělat stresy a napětí v tele, čím vice se snažím, otevřít se lidem a hlavně byt sama k sobe upřimná (připustit si sama sobe slabé stránky a mít je na sobe rada nebo je aspoň lepe tolerovat:-)), tím více se cítím byt lehči a šťastnější.

 

V nové práci jsem teď byla sice jen pět dni, ale musím říct, ze se tam cítím super a je to nejlepší volba, kterou jsem mohla udělat. Cítím to jako možnost začít znovu od začátku a všechno brát s větší lehkosti a nadhledem. Snad mi to vydrží ;-).

 

Viděla jsem, ze plánuješ zanedlouho další seminář. Přeji ti mnoho úspěchů a ještě hodně takových seminářů do budoucna, abys mohla odlehčit zase i dalším lidem nebo je nechala o jejich nastaveni k životu alespoň jeden den poctivě přemýšlet a věnovat se sobe samým.

 

Měj se krásné a snad zase někdy, Monika

 

 

 
 


Poslední fotografie



Facebook


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 412601
Měsíc: 2388
Den: 239