Jdi na obsah Jdi na menu
 


V usušené šťávě z mladého ječmenu je vysoké procento nedenaturovaných bílkovin. Pokud zalijeme šťávu z mladého ječmene vařící vodou bílkoviny denaturují (stejně jako bílek z vajíčka) a srazí se na povrchu, čím je poté zbylá tekutina ve sklenici čistší, tím je produkt kvalitnější. Pokud zalijeme rozemletou sušenou rostlinu, nic se nestane, jelikož velké procento vlákniny zabrání pospojování denaturovaných bílkovin. Teď už Vás nikdo neoklame

                                                                               

BUĎTE ZDRAVÍ S  GW MLADÝM JEČMENEM A CHLORELLOU

 http://www.seberizeni.cz/na-jidle-zalezi/ - Naše jídlo je pro náš "provoz" stejně důležité jako kvalitní pohonné hmoty pro  automobil (žádný člověk si pravděpodobně nebude úmyslně tankovat nekvalitní  palivo  do svého auta. A mnoha lidem je jedno čím krmí sebe a své děti :-(((.

 

11.3.2019 jsem pro vás spustila nové webové stránky. 

 Ceník naleznete na konci každé terapie (nové stránky)

 www.ivahemska.cz

Veškeré zkušenosti z mé poradny, které jsou uvedeny na mých stránkách, se týkají výhradně Mladého ječmene a Chlorelly Pirenoidosy od společnost Green Ways.                                  

 

  •          Spolehlivý test, jestli jste zakoupili usušenou šťávu z ječmene nebo rozemletou rostlinku ječmene.

Na českém trhu se nachází mnoho výrobků z mladého ječmene o kterých dodavatel uvádí, že jsou z usušené šťávy, avšak jsou z usušené rozemleté rostliny a klame tím spotřebitele. Tedy, jak odhalit skutečnou šťávu z mladého ječmene a jak rozemletou rostlinu?

V usušené šťávě z mladého ječmenu je vysoké procento nedenaturovaných bílkovin. Pokud zalijeme šťávu z mladého ječmene vařící vodou bílkoviny denaturují (stejně jako bílek z vajíčka) a srazí se na povrchu, čím je poté zbylá tekutina ve sklenici čistší, tím je produkt kvalitnější. Pokud zalijeme rozemletou sušenou rostlinu, nic se nestane, jelikož velké procento vlákniny zabrání pospojování denaturovaných bílkovin. Teď už Vás nikdo neoklame

Prášek z ječmene (GW) se získává pouze ze šťávy zelených listů, nikoli drcením sušené ječmenné trávy.

Proto také tento prášek obsahuje mnohem více vitamínů, minerálů, stopových prvků... než produkty jiných firem.

DOPORUČUJi ! rozhovor s lékařem MUDr. Miloslavem Lacinou, který se dlouhá léta věnoval tématu zelených potravin: AUDIO

Mladý ječmen a léto : 

 

http://www.celostnimedicina.cz/mlady-jecmen-a-leto.htm

 

 Domnívám se, že nejdůležitější věcí pro každého člověka je zdraví nejen jeho, ale i celé jeho rodiny. Jsem přesvědčená, že zde najdete informace, které budou pro Vás přínosné, Vaše dotazy ráda zodpovím a budu moc ráda, když zelené potraviny pomohou i Vám.                          Mladý ječme a Chlorella jsou doslova nabité látkami, blahodárnými pro náš organismus, jsou přímo vitamínovou bombou

Ječmen Green Ways

Mladý ječmen je svěží, enzymaticky živý nápoj plný vitamínů, minerálních látek, stopových prvků a aminokyselin. Představte si rostlinku mladého ječmene, jak klíčí, proráží tvrdou krustu zeminy a dynamicky roste směrem vzhůru ke slunci. V tomto období přímo saje nesmírné množství živin a energie ze země, vody, vzduchu a slunce. V oblasti jeho užitku jsou více jak třicetileté zkušenosti. Na účinky ječmenné šťávy bylo vypracováno několik desítek vědeckých prací a studií.

Mladý ječmen je zpracován natolik šetrně, že obsahuje celé spektrum živých enzymů. Enzymatická aktivita byla změřena u 20 známých enzymů, jako např. superoxid dismutáza, kataláza, cytochrom oxidáza a dalších.

Unikátní látky

Mladý ječmen obsahuje ve srovnání s pšenicí 25x více draslíku, 37x více vápníku, více než dvojnásobek hořčíku, 5x více železa, ale o polovinu méně fosforu - prvku, který přebývá ve většině poživatin.

Obsahuje také významné množství manganu a zinku. Mladý ječmen obnovuje acido-alkalickou rovnováhu. Je 2x účinnější než špenát, nejucelenější zásadotvorná strava. Mladý ječmen obsahuje vitamíny, které aktivují enzymy pomáhající při prevenci nemocí a patologických stavů. Mladý ječmen má vysoký obsah betakarotenu, vitamínu C, E a vitamínů řady B: B1, B2, B3, B6, biotinu, kyseliny listové, kyseliny pantotenové a cholinu, příbuzného vitamínu B.

Nedostatkem vitamínů trpíme z důvodu převahy zpracovaných potravin a skutečnosti, že některé naše potraviny ztratí živiny dříve, než se dostanou na stůl. Obsah vitamínu C v čerstvě nastrouhané ředkvičce klesne na vzduchu o polovinu již za pět minut. Množství vitamínů B1 a B2 v potravinách dramaticky klesne při vaření. Avšak vitamíny a ostatní živiny v Mladém ječmeni zůstávají téměř nedotčené.

Bez enzymů dojde k narušení všech životních funkcí - trávení, dýchání, pohybu atd. Vědci identifikovali v lidském těle přes 3 000 enzymů. V roce 1979 zaznělo na Generálním zasedání japonských farmaceutických společností, že extrakt zeleného ječmene obsahuje více než 20 enzymů a studie odhalují další. 45 % hmotnosti Mladého ječmene tvoří bílkoviny (u bílé mouky je to pouze 10 %). Ty mají nízkou molekulovou hmotnost a lidské tělo je snadno využívá. Mladý ječmen podporuje zdravý růst. „Zelené" bílkoviny léčí vředy a chrání povrchové tkáně a sliznice. Rostlinná míza je bohatá na přírodní zázrak - chlorofyl. Ten se v léčitelství používá na „osvěžení krve" a v lékařství je kromě protizánětlivých a desinfekčních účinků ceněn pro deodorační vlastnosti. Používá se k osvěžení dechu a ke kloktání. 

V zeleném extraktu jsou i superoxid dismutáza (SOD), likvidátor volných radikálů; cytochrom oxidáza, enzym urychlující oxidaci a redukci, peroxidáza rozkládající peroxid vodíku na kyslík a vodu pro snadné vyloučení z těla, oxidáza nutná ke zpracování mastných kyselin, transhydrogenáza důležitá pro srdeční tkáň atd. Mladý ječmen se vyznačuje silnou antioxidační aktivitou. Většina komerčně dostupných enzymatických přípravků (i těch na systémovou enzymoterapii) se získává z krve, orgánů a tkání živočichů. Mnozí odborníci tyto zdroje zpochybňují a doporučují ryze „rostlinnou enzymoterapii".

V Mladém ječmeni byl objeven účinný antioxidant 2"-O-glykosylisovitexin (GIV). Jeho antioxidační aktivita proti oxidačnímu poškození lipidů pokožky způsobenému UV zářením je přibližně pět setkrát vyšší než aktivita vitamínu E. GIV také podpořil vysokou tlumící aktivitu aterosklerózy naměřenou v krevní plasmě. Jeho aktivita několikanásobně převýšila vitamín C."

Zdroj: www.gw-int.net

Zelené potraviny pomůžou tam, kde je zapotřebí zlepšit kvalitu buněk kdekoliv v lidském těle. Pravidelným užíváním zelených potravin se vyhnete mnohým zdravotním komplikacím

Například:

  • Máte problémy s paradentózou?
  • Trpíte nadváhou?
  • Máte vleklé střevní potíže?
  • Trpíte záněty?
  • Trpíte chudokrevností?
  • Trpíte dnou nebo vysokou hladinou cholesterolu?
  • Máte často angíny a chřipky?
  • Máte bércové vředy?
  • Máte problémy se štítnou žlázou?
  • Pálí vás žáha?
  • Kouříte?
  • Jste vegetariáni a cítíte že vašemu jídelníčku chybí nějaká plnohodnotná složka?
  • Máte kožní chronické problémy?
  • Máte vleklé virové onemocnění? (mononukleozu? HIV?)
  • Trápí vás dlouho limeská borelióza?
  • Máte rádi mastná a smažená jídla?
  • Rádi se opalujete na sluníčku?
  • Trpíte revmatismem, artrózou, svalovými křečemi nebo úponovými bolestmi?
  • Trpíte anorexií nebo bulímií?
  • Máte cukrovku II. typu na dietě nebo na lécích?
  • Hodně sportujete?
  • Jste přepracovaní?
  • Máte problémy s potencí?
  • Trpíte roztroušenou sklerózou?
  • Zjistili vám Alzheimerovu chorobu?
  • Máte po těžké operaci?
  • Máte zlozvyky, kterých se nedokážete zbavit a chcete je kompenzovat?
  • Zjistili vám rakovinu?
  • Jste nespokojeni s počtem vašich vrásek a chcete ošetřit vaše tělo také vnitřní kosmetikou?
  • Trpíte aterosklerózou?
  • Máte změněnou srážlivost krve?
  • Máte stále mírně zvýšenou teplotu?

 V čem jsou zelené potraviny odlišné od ostatních potravních doplňků?

Především tím, že nepatří mezi potravní doplňky. Jsou totiž racionální, celostní potravinou. (jednoduše řečeno - v ZP jsou všechny důležité látky, které do těla dostanate konzumací velice kvalitní, organicky pěstované zeleniny a ovoce, které na našem trhu chybí. Hodnoty zeleniny a ovoce, které nám nabízejí supermakety jsou "mizivé". Pro své komplexní složení a komplexní účinky na organismus jsou potravinovým doplňkům nadřazeny.

Jaký je účinek zelených potravin na organismus?

Jejich složení a účinek na lidský organismus je komplexní. Neobsahují žádné „prázdné“ kalorie, jedovaté látky, barviva, stabilizátory, plnidla, pojidla či jiné nežádoucí nebo nevhodné balasty.

Svým složením jsou nejblíže přirozené racionální stravě. Samy jsou totiž přirozenou a racionální stravou.

Díky svému složení mají na organismus a jeho funkce vysoce pozitivní vliv.Organismus zbavují toxických látek, nežádoucích balastů a usazenin.

Doplňují do organismu základní stavební kameny pro správnou funkci jednotlivých orgánů, metabolismu a imunitního systému (vitaminy, minerály, stopové prvky, antioxidanty, aminokyseliny, nukleové kyseliny, nenasycené mastné kyseliny, enzymy, chlorofyl a několik zcela unikátních látek).

Podporují přímo (přes lehce zásadité pH – 7,5) i nepřímo (zvyšováním přirozené obranyschopnosti) hojení veškerých zánětů v organismu.

Působí probioticky.Působí jako adaptogeny, tedy mají schopnost zvýšenou funkci orgánů a systémů zklidnit a naopak jejich sníženou činnost povzbudit.

Výrazně zpomalují buněčné stárnutí. Zjištěno měřením hodnoty elektronegativity buněčných jader.

Dodávají jak fyzickou, tak i psychickou sílu a vytrvalost, protože mají vysokou bioenergetickou hodnotu.

Nijak zásadně neovlivňují alopatické léky, jejich účinek ani nezvyšují, ani nesnižují.

Jejich účinek na organismus je komplexní. To znamená, že jej čistí, hojí jeho záněty, podporují obnovu normální střevní flóry, doplňují do něj veškeré důležité látky (vitaminy, minerály, stopové prvky a antioxidanty) a zvyšují jeho přirozenou obranyschopnost.

Pokud máte zdravotní problémy vyhledejte človíčka, který se Zelenými potravinami pracuje v rámci své profese! Bude Vám schopen předat velice užitečné informace. Dále se zajímejte pouze o kvalitní produkty mezi které rozhodně GW zelené potraviny patří. Jsou jedny z nejčistčích a nejkalitnějších na našem trhu!  

  Výrobce Zel. potravin Ml. ječmen a chlorella Pirenoidosa, certifikáty a tabulky s obsahem všech látek v Zel. potravinách od firmy Green Ways :  www.gw-int.net                       

  V případě zájmu o váš zdravotní stav mě kontaktujte na :   ivahkinez@seznam.cz , ozvu se vám, co nejdříve

 Jak dlouho je vhodné zelené potraviny užívat?

 Platí: čím déle, tím lépe. Pamatujte, že škodliviny na nás působí neustále, vždy a všude a nikdy nejezdí na dovolenou. Proto je důležité neustále organismus čistit, chránit a posilovat. Každodenní a dlouhodobé užívání zelených potravin je zárukou dobrého zdraví, kondice i nálady. Pokud se staneme „závislými“ na zelených potravinách, je to to nejlepší, co nás mohlo potkat.

Proč užívat zelené potraviny

Zelené potraviny se stávají trendem třetího tisícíletí, řada odborníků na výživu po celém světě začíná prosazovat tzv. trend green foods („zelené potraviny“).

Jeho hlavní zásadou je, že naše strava by měla obsahovat velký podíl rostlinné složky v syrovém stavu. Jako prevenci rakoviny vědci například doporučují každodenní konzumaci pěti porcí ekologicky pěstované ovoce či zeleniny.

Důležitou součást tohoto trendu představuje i pití tzv. zelených nápojů, které mají na naše zdraví zcela jedinečné účinky. Dnešní člověk jí a tloustne, ale přesto často umírá na nutriční podvýživu. Vyčerpaná půda živí plodiny, ty sytí nás, proto i přes špeky okolo vlastního pasu umíráme hlady.Znáte rozumější důvod k užívání zelených potravin.

Kolik ekologicky pěstované zeleniny denně sníme? Odpověď je jasná: Málo! Jednoduše nám na to nezbývá ani čas, ani finance a mnohdy většinou chybí i jejich dostupnost. K tomu je ještě velká část naší stravy tepelně a chemicky upravována. A přitom je většina účinných látek zlikvidována. Například vitamíny mizí již při teplotě +40°C! Pokud si často „pochutnáváte“ na levné zelenině, zamyslete se, zda byla za tyto peníze i ekologicky pěstována. Zelenina má úžasnou schopnost. Váže na sebe škodliviny a to již při svém pěstování přímo z půdy. Nabízí se tedy další otázka: co máme vlastně jíst a pít? Doplňte svůj stůl o zelené potraviny mladý ječmen a chlorellu pyrenoidosu. Uvidíte, co vaše tělo udělá po doplnění toho, co je mu přirozené, ale doposud mu chybělo.

Chlorella pyrenoidosa s mladým ječmenem jsou přímo přeplněny tím, co nám "civilizačně postiženým" lidem chybí. Užívají se nejen proto, že nás něco bolí nebo píchá, ale hlavně proto, že máme rozum!

Vyzkoušejte zelené potraviny  GW mladý ječmen a chlorellu pyrenoidosu na místo drahých chemických zázraků.

Jaké jsou zelené potraviny?

Jsou dokonalé , protože jsou namíchány přímo od boha, přírodou samou, tak jak to nedokáže žádná laboratoř. Jsou namíchané přesně tak jak potřebujeme a můžeme nejlépe využít. Jedna látka podporuje druhou aby mohla ještě lépe působit, být využita naším organismem. Představují svým mohutným antioxidačním působením hráz proti spoustě nemocí s rakovinou v čele. Jsou lehce uchopitelné, jednoduché na přípravu, ideální do dnešní doby. Dnes se lidé (až na výjimky) již nebudou vracet na louky a poctivě žvýkat a vysávat travní mízu. Jedná se o vysoce komplexní potraviny, což v praxi znamená, že obsahují v ideálním poměru takřka všechny živiny nutné ke správné funkci našeho těla, jsou schopny optimalizovat tělesné funkce a vytvořit tak prostředí pro dlouhý a zdravý život. Můžete jimi nahradit klasické jídlo třeba večeři a tím pádem zdravě hubnout, ale nestrádat. Jsou schopnými adaptogeny a tudíž jejich účinek na organismus směřuje především k harmonizaci činnosti všech orgánů a systémů a k úpravě jejich funkcí k normálu. Nejsou to klasické léky, proti ničemu nebojují.

Výživová hodnota Mladého ječmene a Chlorelly

Jsou to vysoce komplexní potraviny, což v praxi znamená, že obsahují v ideálním poměru takřka všechny živiny nutné ke správné funkci našeho těla

  • vitamíny (např. velké množství beta-karotenu s ochrannou funkcí proti škodlivým účinkům slunečního záření)
  • minerály
  • stopové prvky
  • aminokyseliny včetně esenciálních-velké množství lyzinu podporuje léčbu infekcí oparem (herpes simplex)
  • nukleové kyseliny, enzymy (v Mladém ječmeni jsou zastoupeny ve velkém množství a s vysokou aktivitou, kterou zajišťuje unikátní metoda výroby)
  • fytolátky (např. velké množství chlorofylu, známého mimo jiné svými protizánětlivými účinky a schopností odstraňovat tělesné pachy)a řada dalších látek.
  • jedinečný růstový faktor (CGF)
  • přírodní antibiotikum Chlorellin
  • vlákninu, která se významně uplatňuje v procesu detoxikace a je nejlepší prevencí nádoru tlustého střeva.
  • vysoký obsah kyseliny listové v nápoji Mladý ječmen.

Jedna lžička ječmenného prášku nám dá tolik vitálních látek co dvě velké hlavy brokolice, syrové, ekologicky pěstované!

 

Detoxikační schopnosti Mladého ječmene a Chlorelly

Způsob, jakým zelené potraviny detoxikují náš organismus se u obou produktů částečně liší. Chlorella má schopnost vázat na strukturu své buněčné stěny nebezpečné látky a odvádět je z těla. Jedná se především o těžké kovy (např. rtuť či kadmium), zbytky léků apod. Nestravitelná část vlákniny navíc mechanicky podporuje očištění střevní stěny od usazených nánosů, zlepšuje střevní peristaltiku a pomáhá předcházet zánětlivým procesům. Mladý ječmen obsahuje obrovské množství přírodních antioxidantů, které vychytávají volné radikály. Ty vznikají nejen při metabolismu, ale také v kůži při opalování a jsou jednou z hlavních příčin poškození DNA a následného vzniku nádorových onemocnění. Volné radikály hrají významnou roli v rozvoji mnoha dalších chorob. Mladý ječmen a Chlorella snižují kyselost vnitřního prostředí a tím významně podporují růst správné střevní mikroflóry a naopak potlačují rozvoj plísní a kvasinek, se kterými se často setkáváme např.popodáváníantibiotik. Oba produkty rovněž posilují imunitu organismu a mají významné protizánětlivé účinky.

Chlorella pyrenoidosa

  • omlazuje organismus
  • čistí a zásobuje naše tělo
  • vitalizuje buňky
  • zvyšuje imunitu
  • působí zásadotvorně
  • podporuje trávení
  • stimuluje růst a vývoj člověka
  • působí preventivně proti rakovině
  • pomáhá diabetikům, upravuje metabolismus cukru
  • zmírňuje záněty, vředy a alergie
  • působí proti stresu
  • chrání srdce a cévy, snižuje cholesterol
  • hojí rány, bércové vředy
  • záněty dásní, afty (dát 1 tabletu do úst a jazykem ji držet v místě aftu)
  • snižuje cholesterol
  • omezuje astmatické záchvaty (obsahuje Mg)
  • je prospěšná u chudokrevnosti
  • má 11 x více vápníku než kravské mléko - prevence osteoporózy
  • opary-doplňuje aminokyselinu Lysin
  • zlepšuje spánek, myšlení a paměť
  • chrání před degenerativním onemocněním
  • prodlužuje mládí buněk - obsahuje unikátní růstový faktor CGF-proti únavě
  • snižuje tělesné pachy

MLADÝ JEČMEN

  • léčí nemoci kůže (kožní projev je zrcadlem vnitřních poměrů)
  • zpomaluje buněčného stárnutí
  • pomáha při nadváze
  • je účinný proti zácpě
  • je prospěšný u chudokrevnosti (anémii)
  • zlepšuje výrazně krevní obraz
  • potlačuje růst rakovinných buněk
  • pomáhá při normalizaci hladiny cukrů v krvi
  • je vhodný také u pro přecitlivělé s Crohnovou chorobou
  • pomáhá při pohybových potížích
  • je prospěšný při kardiovaskulárních onemocněních
  • léčí a pomáhá při dýchacích potížích (astmatu)
  • reguluje hladiny cholesterolu, LDL cholesterolu
  • zlepšuje spánek, myšlení a paměť

 
 


Poslední fotografie



Facebook


Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 409969
Měsíc: 1726
Den: 37