Jdi na obsah Jdi na menu
 


VAŠE OHLASY

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Iva Hemská - Všem vám moc děkuji ... :-)

Všem vám děkuji za krásné příspěvky, které mě utvrzují v tom, že má práce má význam.
Jsem ráda, že jste mi dali důvěru, pomoci vám otevřít oči, srdíčko, srovnat si to v "hlavě" a uvědomit si, že za štěstím a zdravím se nemusíme plahočit. Stačí si znovu uvědomit ( v dětství jsme moc dobře věděli) "KDO VLASTNĚ JSEM A KAM CHCI JÍT".
Ještě jednou Vám všem děkuji za krásné prožitky, jak v poradně, tak při seminářích :-)

S láskou Iva

Šárka - Zadrhávání v řeči

Po terapii u vás se můj pohled na syna se hodně změnil. Dříve jsem ho vnímala jako uťápnutého, aby se mu nikdo nesmál a litovala jsem ho.
Dělalo mi problém vzít ho jako sebevědomého, šikovného.
Po první terapii je syn sebejistější, velmi dobře se s ním domluvím. Dříve se hodně vztekal.
Zadrhávání je daleko slabší než bylo před terapií. Je trpělivější, hned nevybouchne.
U vás jsem pochopila souvislosti mezi synovým zadrháváním a mým vnímání jeho.

Šárka

Katka - Jsem šťastná

Nevěřila jsem, že může vyrovnání se s rodinou spustit, tak rychlé změny v mém životě.
V rodinné firmě jsem dala výpověď. Naši s tím nesouhlasí, manipulují se mnou, vyčítají, ale já si jdu za svým.
Kde, ale nastala největší změna je rozjetí mé vytoužené práce - e-shop. Lidé začali více kupovat a píší mi samé kladné recenze. Jsem šťastná :-)

Na začátku první terapie jste se mě ptala zda chci pracovat na urovnání vztahu s rodiči či na tématu podnikání. Jako první mě napadla práce. Vysvětlila jste mi, jak se neurovnané vztahy s rodiči odráží na našem životě v přítomnosti a měla jste pravdu.
děkuji za otevření očí.. :-) Katka

Andrea - zlepšení

Zpětná vazba od 17 leté klientky, která řeší své sebevědomí a pochopení sebe sama.

Ve škole byla šikanovaná.

Po druhé terapii :

Jsem klidná, své požadavky se nebojím prezentovat. Daleko více si věřím. Dokonce jsem se zlepšila v tělocviku. Ve šplhu jsem bezkonkurenčně první a ve skoku do dálky jsem se zlepšila o 20 cm. Mám z toho velkou radost.

Děkuji, že díky vám nacházím cestu k sobě. Andrea

Žeňa - Děkuji

Ahoj Ivo,
moc Vám děkuji za pomoc mé vnučce,která se za 3 měsíce dokázala zbavit traumat a doslova rozsvítit.Bez Vaší pomocí by to,ale takhle lehce nezvládla. Svět je opravdu krásnější,když víme,že v něm chodívá člověk jako vy. Ž.

Blanka - Děkuji, už se těším na příště

Včera jsem měla s manželem šeredný výstup. Ani srdce se mi nezachvělo a ani mě nepíchalo a nebolelo. Dříve bych se hroutila. Děkuji, je to pro mne velký posun. Už vím, že vše mohu zvládnout a to je pro mne důležité. Blanka

Gabina - děkuji

Ahoj Ivo, děkuji za pomoc, kterou jsem u tebe našla.
Jsem moc ráda, že jsem tě poznala a vím, že je jen otázkou času, než se zase potkáme. Svět je hezčí, když vím, že po něm chodíváš.

Gábina

A.K - Děkuji

Paní Hemská děkuji ,
návštěva u Vás mě moc pomohla, děkuji za váš přístup. Můj život se výrazně zlepšil.
A.K

AS - Zlepšení zdravotního stavu

Paní Hemská,

děkuji za pomoc při řešení mého zdravotního stavu a musím se pochlubit,že jsem se koncem března podrobila stimulaci mozku.

Na druhý pokus to vyšlo a já jsem znovu ožila. Kdo problémy parkinsonika nepoznal, ten to nepochopí. Je to zázrak!!! AS

Jana - Super jízda po semináři

Ahoj Ivo, musím se s tebou podělit o moji radost.

Do pohybu od semináře(po 14 dnech) se dalo :
Vnitřní zloba, co byla pozvolna odchází, přestávám se zaobírat tím, co bylo, co nemohu teďkom změnit a soustředím se na to, co je.

Přineslo mi :
Mám lepší vztah s nevěstou, velmi se mi zlepšil vztah s prostřední dcerou a začíná mi to nosit peníze do firmy. Na účet mi přišla velká částka od neplatičů, které mi už dlouho dluží .

Nestačím se divit, jak se rychle všechno uvolňuje a jak to spolu souvisí (myslím zlobu a peníze).

Moc díky Jana

Martina - Zhodnocení spolupráce

Milá Ivo,

byla jsem dnes u tebe po čtvrté. A vím, že je to opravdu o hlavě a našich kódech z dětství. Dnes se cítím klidná, spokojená a hlavně lehká. Protože jsem mnoho pochopila. Spolupráce s tebou si velmi vážím a jsem za ni ráda. A výsledky jsou patrné a hlavně nezvratné, protože to co si uvědomíme, už nezapomeneme. Jsem ráda, že jsi mi ukázala cestu smam k sobě. Děkuji a přeji hodně zdaru ve tvé činnosti.

jarda - Odpolední výukový seminář

Ahoj Ivo,

včerejší odpoledne bylo po dlouhé době pro mě uvolňující. Děkuji Ti.

Jarmila - Život je opět krásný

Díky Tobě se cítím svobodně a miluji život. Štěstí, láska a hlavně zdraví jsou se mnou každou vteřinu a já jsem za to vděčná. Moc děkuji!!!!!!!!

iva - Re: Život je opět krásný

Jarmilko ,jsem ráda,že jsem ti mohla pomoci najít východisko z tvých velmi obtížných životních situací. Držím pěsti a přeji šťastný a pohodový život. Moc si to zasloužíš .-)

jana klimesova - ..diky svemu trapeni jsem potkala andela

...a skvelou kamaradku...diky za to,,jana

Marie - děkuji za vyřešení problémů u vnuka

Dobrý den. Konec roku 2016 je za dveřmi, proto vám chci poděkovat za vše, co jste udělala pro mého vnuka Radka. Jsme Vám vděčni. Přeji vám do nového roku vše nejlepší. Marie

děkuji Iva H. - Re: děkuji za vyřešení problémů u vnuka

Dobrý den, p. Marie, jsem vždy moc vděčná, pokud dětem od jejích trápení pomoci můžu. Plno rodičů říká . "Však oni z toho vyrostou". Ano vyrostou (musí), ale....... mozek vše ukládá, bohužel nezapomíná a vše se nám potom v přítomnosti vrací.....
I Vám a celé vaší rodině přeji, co nejvíce pohodový rok 2017

NÁŠ ŽIVOT JE JAKO PLÁTNO :
KAŽDÉ RÁNO JE NA NÁS, ABYSME SE ROZHODLI, ZDA CHCEME POKRAČOVAT V KRESLENÍ STEJNÉHO OBRÁZKU, NEBO ZAČÍT NOVÝ...
IVA HEMSKÁ

Ivana - Velká úleva

Nedá mi to, ale musím - tímto se konečně dostávám k velkému poděkování .
Ivi, máš neskutečný dar a jen díky Tobě jsem zase ve formě! Neznám nikoho, kdo dovede zbavit fyzické otravné bolesti za pár hodin. Kdo má problémy s krční páteří a zády, ví o čem mluvím.

Jana - nepomohlo :(

Dobrý den, já jsem zklamaná. Dnes jsem podstoupila výkon v narkóze, přestože jsem věřila, že jsem vyléčená a jela jsem víceméně na kontrolu. Měla jsem polyp v děloze, výkon jsem odložila o 3 měsíce a dnes jsem dokonce jela sama autem, protože jsem byla přesvědčená, že hned po kontrole pojedu do práce.. Během těch 3 měsíců jsem měla Allin tělové máslo (čípky), LavyLauricum spray, 2x bachovy esence, GW zelený ječmen a GW chlorellu. Bohužel nepomohlo, polyp se neztratil, dokonce ani nezmenšil ..:(

vydžet - Iva H. - Re: nepomohlo :(

Dobrý den p. Jano, jelikož jste nenapsala své příjmení, tak nemohu odpovědět konkrétně. Škoda, že jste se neozvala osobě, pokud nejste s výsledkem spokojená.

Každá nemoc (disharmonie - psych. i fyzická) je způsobena PŘETÍŽENÍM (stresy, nepohoda v životě, chemie, léky + NEDOSTATKEM (živiny, látky potřebné pro dobrou funkci vnitřních orgánů).
Zel. potraviny je třeba brát minimálně 3 měsíce, aby se začalo tělo zastabilizovávat! Bylo by velkou škodou pokud se teď na vše "vykašlete"
Dále nevím , jak jste hlavně zapracovala na příčině vašeho problému, který způsobuje vaše zdr. potíže a to : - Obavy, že za nic nestojím.
Děloha představuje sídlo kreativity. její stav vyjadřuje, jak nás život baví, jak jsem ve svém těle doma.
Nevím kolikrát jste u mne byla na terapii.
A jak jste zabudovala do svého žití nový program : "Raduji se z toho, jak vyjadřuji život. Jsem krásná, šikovná, úžasná.Jsem dokonalý taková jaká jsem. Jsem se svým životem, vztahy, prací spokojená ".
Každá nemoc, disharmonie je upozorněním našeho já, že nežijeme radostný láskyplný život (problém s dělohou obzvlášť)
Vše ostatní (produkty Lavylites - zel. potraviny, Bachovy esence - nám ve všem VELMI VYDATNĚ POMÁHAJÍ)

Každý člověk je originál a na každý zdravotní problém si zakládáme velmi dlouho - několik let. Naše tělo je velmi inteligentní.
I vaše cysta nevznikla ze dne na den. I po odstranění vám doporučuji pracovat na sobě, jelikož odstraněním cysty váš problém nezmizí akorát se objeví jinde nebo se vám vytvoří další cysta.
Rozhodně pokračujte v braní Zel. potravin (máte překyselený organismus) a vám bych doporučila další balení Allin čípků a práci na svých přesvědčení o sobě.
Pokud se chceme uzdravovat cestou přírodní, tak je třeba trpělivosti. !
Já sama užívám Zel. potaviny 6 let a Lavyl produkty využívám k prevenci (obzvlášť čípky) , pomocí Lavyl aurica řeším přípdné bolesti. L32 jsem si vyřešila (podle lékařů neřešitelnou paradentózu - až po roční aplikaci se výsledek dostavil - ani mě nenapadlo, že by se výsledek dostavil dříve).
Je na každém , jak se rozhodne, ale u této cesty není tak rychlé účinek, jako u chemii.., chce to VYDRŽET - 3 měsíce je minimální doba......
Touto odpovědí vás nechci v žádném případě zpochybňovat. Spíše vás chci motivovat k další práci na sobě. a pokud jste mnou zklamaná, tak určitě vyhledejte někoho jiného (myšleno upřímně)

Držím pěsti. S láskou Iva



 


Poslední fotografie



Facebook


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 2
Celkem: 412608
Měsíc: 2393
Den: 231