Jdi na obsah Jdi na menu
 


VAŠE OHLASY

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Věra Dostálová - poznání a uzdravení

ahoj Ivuško, moc ti musím poděkovat za tvůj čas a návštěvu u tebe. Sice je to další měsíc pryč, ale stále se poznávám a přicházím na více a více věcí. Už jsem se nemohla na sebe dívat jak se neustále trápím a myslím jen negativně. Vše co při návštěvě u tebe říkáš má opravdu svůj smysl. A když máte podporu doma tak se cítí člověk ještě lépe a musí si uvědomit, že se nemůže zabývat jen sám sebou, ale postarat se i o rodinu a opětovat jim jejich lásku. Dávám si různé mety, které mne naplňují a dávají více síly.Slovo nic mě nebaví jsem zahodila pryč a zpátky se vracím do života a ty v tom máš také velkou zásluhu. Ještě jednou moc velké poděkování tobě a kineziologii. S pozdravem Věra

Iveta Förstlová - bachovy esence a nespavost miminka

Dobrý den paní Ivo, nikdy nezapomenu na Vaši pomoc a ochotu. Nevěřila bych, že Bachova esence může opravdu pomoc. Byla to pro nás poslední naděje, jak pomoci dceři. Od narození spala max šest hodin denně a když nespala, tak jen řvala a my nevěděli, jak ji pomoc. Sami jsme s manželem spali max tři hodiny denně. Bylo to vyčerpávající a ani nebyla síla radovat se z miminka. Stačil rozhovor s vámi a pár dní užívat esence a to, co nebylo dva měsíce reálné, se stalo během pár dnů. Dcera spí a to dokonce ve své postýlce. A ze řvoucího miminka je úžasný smíšek.
Moc vám děkuju za ochotu, milá slova a obrovskou pomoc.
Iveta F.

"kde je láska, tam se dějí zázraky" Iva H. - Re: bachovy esence a nespavost miminka

Ahoj Ivetko,
jsem ráda, že ve vaší rodině zavládl klid a harmonie. v tomto jsou Bachovy esence bezkonkurenční, jelikož mají pozitivní vliv na harmonii celé domácnosti ( i přesto, že je užívá jeden člen rodiny). Dětičky nám přes pláč, vztek atd. posílají vzkazy o své nespokojenosti ( a to vůbec neznamená, že se mu plně a s láskou rodiče nevěnují). Prostě mu něco vadí. A nesouhlasím s názorem některých rodičů : "Však on (ona) z toho vyroste." Ve své podstatě mají pravdu, opravdu z toho děti vyrostou, ale vše, co je emočně podbarvené a nezpracované se nám ukládá na buněčné úrovni těla. Pamatujte, že nic se nevymaže nebo zapomene, mozek je počítač a pěkně si ty bolístky uloží hluboko do svého archívu, který jednoho dne otevřít musí a oni nám "ty" nezpracované emoce život ztrpčovat mohou (nehledě na to, že se ukládají i na fyzickém těle ). Pro mne je k pochopení potřeb dítěte dostačující znalost data narození, proto mohu vhodnou harmonizační směs namíchat i přes mail nebo tel. rozhovor a zaslat poštou.A jelikož v poradně zjišťuji, jak žalostně málo toho víte o souvislostech mezi psychikou a fyzickým těle, tak od září 2014 opět pořádám semináře, kde se s tímto tématem budete seznamovat. A vím, že pokud se chce člověk uzdravovat, tak jsou tyto informace důležité.
Ivetko, přeji tobě a celé rodině, lásku a harmonii ve vašem každodenním žití.

S láskou Iva H.

Katka - Pomoc od tebe


Ahoj Ivanko,
musím konstatovat, že my moc pomohlo k tobě zajít. Po celkové terapii u tebe přicházím na spoustu věcí, které jsem předtím neviděla a možná ani nechtěla vidět. S tou závislostí na Adámkovi to jsi měla pravdu, protože dnes jsem první den sama s malým a říkám si, že to prostě sama musím dát a dávám. Vše je jen o pochodu myšlenek. Převracím myšlenky v pozitivní a konečně jsem začala vnímat víc věci a souvislostí. Jsem velmi ráda, že jsem u tebe byla a konečně ted o víkendu už začla zjišťovat, že jde nepřemýšlet jen o svých problémech. Přeji krásné dny. Děkuji Katka

("Zázraky se dějí tam, kde láska žije" Iva - Re: Pomoc od tebe

Ahoj Kačenko,
jsem ráda, že pocituješ svůj posun. V tvé zprávě je odpověď na otázku klientů „a jak poznám, že „to“ odblokování funguje?“ Jednoduše, v každodenním životě zjistíte, že vás nerozčilují věci, které vás dříve dostávali, že jste trpělivější a celkově si užíváte každého dne. Dokážete se povznést nad situace a lidi, kteří s vámi dříve cloumali …)). A pokud jste v přítomnosti spokojeni, tak se zákonitě zároveň musíte uzdravovat ze svých nemocí (jakýchkoli – krátkodobých i dlouhodobých, vážných i lehkých) - přestane vás bolet hlava, žaludek, srovná se vám zažívání...alergie, astma začnou ustupovat, záněty např. močáku se neopakují atd. (je toho spousty , co se upravovat začne ) a celkově stres lépe zvládáte. A pokud se váš zdravotní stav zastabilizuje, tak věřte, že nejvážnější choroby ve vašem životě místo pro sebe nenajdou - nebudou mít důvod -(rakovina, roztroušená skleróza, DNA,různá chronické onemocnění..atd)

S láskou Iva H.

Monika - Konečně klidné noci ..

Dobrý den Ivanko,
tak píši jak jsme na tom po dobrání bachovek.Kapky jsme z klukama brali poctivě a dokonce je i kolikrát sami vyžadovali.
Snažila jsem se na to nemyslet a nějak nás nesledovat.Nejdřív bylo vidět ,že Vojta můj mladší syn už klidně spinká.Už žádný pláč a noční návštěvy u mě.Děsy jsou pryč.Pokud se teď vzbudí ,tak se jen slovně ujistí že jsem tam taky a rozsvítí si lampičku.Spinká dál.Jsem moc ráda že se mu ulevilo a už se nebojí.
A teď já ..u mě je také velká změna.Cítím velkou úlevu vnitřně,žádný tlak a strach už nepociťuji.Když mi manžel volá že se zdrží nebo mi nebere hned telefon,tak jsem se přistihla že dokážu na to přestat myslet a můžu dělat jiné věci.To dřív nešlo.Pořád mě to svazovalo a myšlenky byli pouze u toho jestli je v pořádku a tak.Stejné je to i u zbytku rodiny.Zvládla jsem v pohodě i výlet syna ze školou.

Ivanko a to jen díky Vám :-) moc Vám děkuji za milé přijetí a pochopení.Chtěla jsem se zeptat jestli je změna už trvalá,nebo se to může vrátit .Případně zda je potřeba terapii opakovat.

Přeji pěkný den a ještě jednou děkuji. Monika

Zuzka - Zkouška

Dobrý den, moc Vám chci poděkovat za Vaši pomoc. Zkoušku z ekonomie jsem udělala a doma se situace taky zlepšila. Zuzka

Iva - Poděkování

Dobrý den Ivo,
chtěla bych Vám veřejně moc poděkovat za včerejší sezení, ze kterého jsem si hodně odnesla. Prakticky ihned se snažím vnímat více sama sebe,své potřeby a snahu přivézt více slunce do duše. Pevně doufám, že vše bude vézt ke spokojenosti mě a hlavně také mé dcerky Viktorky, kvůli které jsem chtěla a nadále chci změnit pohled na život a zdraví.
S pozdravem a úsměvem... :)
Iva

("Zázraky se dějí tam, kde je láska" - Re: Poděkování

Ahoj Ivčo,
vždy jsem moc vděčná, pokud Vám pomohu najít klíč k otevření dveří s nápisem "ZDRAVÉ, LÁSKYPLNÉ ŽITÍ". Jsem ráda, že jsi princip života pochopila a uvádíš své poznatky v reál. Jsi velmi šikovná, tak si běž za svou vizí (víme jakou ...:-))) a nepochybuj, že by se "něco" nemuselo povést. Úspěch je závislý na našem smýšlení o daném tématu. Uvidíš, že se i zdravotní stav Viktorky bude lepšit.
Držím pěsti, mějte se krásně a užívejte života..:-))).
S láskou Iva H.

Alena - děkuji

Dobrý den, Ivo,
děkuji za velmi zajímavou zkušenost během našeho sezení, při kterém jsem si hodně souvislostí uvědomila.
Mám pocit mnohem jasnějšího vědomí.
Dělám konečně kroky, jen nepřemýšlím, více si ujasňuji, co chci.
Tak bych v tom chtěla pokračovat. Tedy odbourat vnitřní strachy, zjistit, co chci a jít si beze strachu za tím. A být upřímná sama k sobě, abych mohla být fér k ostatním.

Hezký večer do Pardubic :-) Alena

("Zázraky se dějí tam, kde je láska" Iva - Re: děkuji

Ahoj Alčo,
jsem ráda, že jsi udělala v pochopení principu žití takový pokrok.
Protože : "AŽ PO ZMĚNĚ NAŠEHO MYŠLENÍ MOHOU PŘIJÍT I ZMĚNY DO NAŠEHO ŽITÍ"
Vše vychází z nás. Nejsou vnější události a až potom naše hodnocení. Je to vše obráceně. My si vytváříme vnější realitu Nejdůležitější je , jak jsme naladěni, jaké máme pocity a podle toho vnímáme své okolí a hodnotíme vzniklé situace.

Přeji krásný den a držím pěsti ve Tvém vývoji...:-))))

Jana - Poděkování

Dobrý den, každý z nás se někdy ocitne v situaci, kterou by nikomu nepřál a sám neví jak z ní. Musím moc poděkovat paní Ivě, která mě díky své pozitivitě, profesionalitě a milému přístupu pomohla, jak nikdo jiný. Od doby, kdy jsem se s Vámi setkávala vidím "věci" jinak a řídím se tím, co jste mi řekla: " Všechno, co se nám děje, má nějaký smysl...." Nyní mé manželství funguje úžasně. Děkuji Vám za to, že jsem Vás mohla poznat a přeji Vám mnoho spokojených lidiček jako jsem já. Jana

Lenka - Díky Ivo!

Chtěla bych se také i já připojit ke komentáři a moc poděkovat Ivě za její pomoc a přístup a podpořit všechny, kteří mají nějaký problém a neví si s ním rady a váhají, zda využít konzultace u Ivy, tak se neobávejte a jděte do toho, stojí to opravdu za to a pomáhá to. Měli jsme koncem minulého roku zdravotní a psychické problémy se synem ve školce, dokonce to došlo až tak, že měl problémy s močením(během 10 minut hlavně ve školce šel třeba 10x), potom i doma a to i v noci a dokonce se i občas začal počůrávat, i když se mu to předtím od 2 let co jsme odbourali pleny nestalo.Měl velký strach a obavy, nechtěl chodit do školky a posílali nás k psychologům atd. Začala jsem chodit k Ivě (bez syna)začátkem prosince 2013 na konzultace a dostával bachovy esence, přímo na míru i já a potom chlorellu GW a ani ne po čtvrt roce se dostavily první úspěchy, nejenže syn chodí už rád do školky, už nezažíváme ranní muka a vůbec se celkově vylepšil a to i spaní ve školce, které bylo velký problém mu nevadí. Zmizely jeho neustálé strachy a i já jsem se celkově zklidnila. Opravdu z toho mám velkou radost a opravdu doporučuji všem a ještě jednou velké poděkování Ivě. Ještě na závěr chci říci, že když jdu od Ivy, tak mám opravdu výbornou pozitivní náladu a cítím se, že nic není problém a že jde vše zvládnout, když člověk chce.

"Zázraky se dějí tam, kde je láska" Iva - Re: Díky Ivo!

Lenko, děkuji za příspěvek. Jsem ráda, že jsem ti v problému se synkem mohla pomoci. Ale musím hlavně vyzdvihnout tvůj postoj a zájem na tomto "problému" spolupracovat. Plno věcí jsi během terapii pochopila a z data narození synka víme jaký má charakter a že tlačit "na pilu" u něho nemá význam..:-)))). Každý problém má svou příčinu, čím jsme mladší, tím rychleji se situace napravují. Jak říkám rodičům, nedbejte na slova "však on/ona z toho vyroste". Nevyroste, akorát jeden problém je nahrazen problémem druhým. Nemoci a psych.nesrovnalosti u dětí jsou pro dospěláky (rodiče, vychovatelé atd.)upozorněním, co se v dětech odehrává, s čím nesouhlasí, co jim chybí (každé dítě je originál se svou povahou, nadáním, chováním ve stresu, každé má v danou chvíli své potřeby - a právě na toto téma se při terapii zaměřuji nejvíce. Pro mne je důležité, aby jste své dítě (přes jeho problémy) pochopili . Nehledejme v tom nic složitého - v datu narození máme všechny informace o sobě zaznamenány..:-))). Jelikož se děti nemohou vyjádřit slovně, tak nechají promluvit své tělo (na jejich slova nereagujeme, protože jsou ještě "malé", na nemoce reagovat musíme (pokud chceme, aby bylo dítě zdravé). Leni přeji tobě a celé rodině hodně lásky a radosti ve vašem žití..:-))))). S láskou Iva

Jiřina - bachovky

Chtěla bych podpořit a utvrdit všechny, co mají pochybnosti o tom zda nějaké esence mohou vyřešit nějaký problém. Mohou a to i přes to, že praktik tvrdí že pár nějakých kapek s obsahem možná pár molekul a kdo ví jestli, nemůže zabrat. Nevím, resp. dnes už tuším, jak tyto "věci" fungují, ale opravdu fungují. Máme 8 letého syna, který má problémy s výslovností. Na logopedii chodíme od 3 let, poměrně dost intezivně cvičíme, hodně se zlepšil, ale "r" a "ř" ne a ne naskočit... A tak jsem se odhodlala a zašla k Ivě... Sama, bez syna. Probraly jsme kde co, do lahvičky mi "umíchala lektvárek na míru" a ejhle po dvou lahvičkách, očním cvičení "r" naskočilo... Skeptik by mohl říct, že by k tomu sice stejně došlo, ale já vím už svoje. Děkuji Ivě (a jim podobným), že tu je (jsou) a že nemá strach nabídnout i jinou alternativu v dnešní "vědecké" době.

Láďa - Ahoj Ivo

Ahoj Ivo,

Chtěl bych ti ještě jednou poděkovat za sezení, bylo to skvělé, cítím se dobře. Ty strachy, úzkosti vůbec nemám …
Pokud na těle cítím něco (bušení srdce apod.), tak to teď s klidem sleduji a nedostává mě to … Láďa

Katka - Poděkování

Milá Ivo,
ráda bych Vám vyjádřila velké díky!!! Takto jsem se ještě nikomu neotevřela a na sezení jsem si uvědomila plno věcí, které jsem si nechtěla (možná se i bála) připustit.
Cítím se o mnoho lépe.
Moc se těším na další sezení a věřím, že mě to zase posune dál!!! Dokonce i manžel uvažuje o setkání s Vámi.
Ještě jednou díky a příští týden se ozvu!
Přeji krásný sluníčkový den!!!
Katka
=

Radka B. - Poděkování

Milá Ivo, ráda bych ti touto cestou znovu poděkovala za společné sezení u tebe v poradně. Není opravdu jednoduché najít kvalitního kineziologa, a proto jsem nesmírně vděčná osudu, že jsem měla možnost projít jedny z klíčových okamžiků svého života (vč. porodu mého syna) právě s tebou. Prožitky pro mě byly velice intenzivní a hluboce se zapsaly do mého nitra, a to již v jejich nádherné, láskyplné a Světlem zalité podobě. Můj malý syn je úžasná bytost, ihned se dokázal naladit na onu změnu, která proběhla, a jeho zdraví se posílilo. Přeji ti spoustu dalších spokojených lidiček, požehnané dny a ještě jednou DĚKUJI! Radka B.

Štěpánka - sezení v poradně

Dobrý večer,chci Vám poděkovat za mého syna,je mu 18 ale dospělý přijel teprve po rozhovoru s Vámi.Pomohla jste mi tak objasnit rodinné konstalace a jsem ted pyšná na oba mé syny.Změny v přístupu k sourozencům i ke mě se nedají přehlédnout a od té chvíle u nás všechno klape s úsměvem.Je to velká úleva a cítím v něm i oporu.On sám je velmi spokojený jak si ujasnil svůj postoj a cestu.
Děkuji a brzy se uvidíme,těším se na osobní setkání s Vámi

Markéta Utt. - Seminář - Kdo jsem a kam jdu

Ahoj Ivo, ještě jednou bych chtěla poděkovat za sobotní seminář. Atmosféra byla skvělá a ty jsi plná energie, kterou se ostatní doslova nakazí. :o) Těch informací byla spousta a potřebovala jsem si vše v hlavě srovnat, ale odcházela jsem od tebe s jistotou, že to co dělám a "kam jdu" je správně a budu v tom pokračovat. Přesně to jsem potřebovala a to mi seminář splnil do puntíku... :oD
Takže díky za všechny ty užitečné informace a prosím pokračuj v tom. :o) Těším se na další setkání.



 


Poslední fotografie



Facebook


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 412053
Měsíc: 2099
Den: 71