Jdi na obsah Jdi na menu
 


VAŠE OHLASY

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Iva Hemská - poděkování

Všem vám děkuji za krásné příspěvky, které mě utvrzují v tom, že má práce má význam.
Jsem ráda, že jste mi dali důvěru, pomoci vám otevřít oči, srdíčko, srovnat si to v "hlavě" a uvědomit si, že za štěstím a zdravím se nemusíme plahočit. Stačí si znovu uvědomit ( v dětství jsme to každý z nás věděli) "KDO VLASTNĚ JSEM A KAM CHCI JÍT".
Ještě jednou Vám všem děkuji za krásné prožitky, jak v poradně, tak při seminářích :-)

S láskou Iva

Petra Fučíková - Výukový seminář - Jak pochopit a uzdravit sám sebe 5.7.2013

Chtěla bych moooc poděkovat za zorganizování semináře, který byl pro nás obrovsky přínosný. Byl to krásně strávený čas, plný krásných, dojemných chvil s mnoha užitečnými informacemi, které věřím, že nás budou provázet celým naším živostem. Doporučuji všem, kteří chtějí pochopit sebe a trošku na sobě zapracovat. ;) Děkuji Věruško a Ivuško xxxx
PS: budeme se těšit na další setkání ;)

Radka - Sezení ve vaší poradně

Dobrý den Ivo,
byla jsem u Vás ohledně "problému" s dcerou, proběhlo odblokování pomocí Kineziologie One Brain a dostaly jsme bachovky. Nechala jsem tomu volný průběh, pravidelně jsme dávkovaly bachovky a jak jste mi radila, nepozorovala jsem ji a nezkoumala, ale ty změny které nastaly se nedaly přehlédnout...začala být otevřenější, přístupnější, více komunikuje, je aktivní a navíc ve škole stáhla dvě hrozící pětky :o)
Chci Vám touto cestou moc poděkovat, za sebe i za dceru. Radka

Lada - Kineziologie One Brain + numerologie - poděkování

Dobrý den paní Hemská,
předem Vám velice děkuji za pomoc a přátelské přijetí. Jste skvělá a předčila jste má očekávání. A prognózy přítele, že po kineziologii mi bude na duši ouvej se ani v nejmenším nenaplnily. Ba naopak, myslím že jsem byla na vrcholu sinusoidy.
Ale páteční dopoledne s Vámi bylo úžasné a cestou domů mně docházely věci (a další ještě postupně docházejí), na které jsme přišly.
A nyní když jsem se snažila vybavit vzpomínky na dětství není tam žádná bolístka,výčitka, smutek, zloba...jen hezký, příjemný nebo i neutrální pocit. Nevím jak je to možné a na jakém principu funguje kinezka One Brain, ale účinky jsou ohromné. Vůbec už neřeším sebehodnocení, nedůvěru sama v sebe.Prostě - já jsem. Už si ty nepříjemné pocit ani nedokáži vybavit - už tam prostě nejsou, ani pochyby či myšlenky na toto téma, vymazaly se.
Jsem ve své základně. A cítím se dobře, neřeším co bude. Jsem tu. A je mi dobře.
Bachovky i ječmen užívám. A vizi též cvičím. Někdy hodně bolí oči. Ale jsem tady a jsem tu ráda.

Iva Hemská - Re: Kineziologie One Brain + numerologie - poděkování

Ahoj Lado, móóóc děkuji za takto krásnou, u srdce hladící zprávu.

Jsi holka šikovná. Hezky ti naskákaly (v tak krátkém čase) souvislosti. Náš mozek pracuje na základě zkušenost (bohužel více z těch negativních). Lado, pamatuj na má slova : „Pokud ti je v přítomnosti hodně ouvej, máš velký vztek smutek atd, tak je to ze vzpomínky, pamatuj, že mít se dobře, v lásce a radosti je zákonitost přírody“. Proto žádné výčitky a neg. sebehodnocení, nech pocity projít, ani zbytečně nepátrej, kde vznikly, prostě se soustřeď na krásné prožívání přítomnosti . A ze svých zkušeností mohu říci „ JDE TO“ – neříkám, že vždy je to lehké :-))) a že to bude zadarmo :-)))
Vše, co ve svém životě budeš dělat, dělej na 100% a s láskou v srdíčku. Mnohonásobně se ti to vrátí.
Moc děkuji, že tvé kroky zamířily do mé poradny.
Měj se krásně a užívej si sluníčka Iva H.

Petra - Semináře a zelené potraviny

Díky seminářům a zeleným potravinám jsem se dostala sama k sobě :-) důležité je starat se o sebe s láskou,poslouchat svoje pocity a intuici ta vás vždy povede tou správnou cestou...jsem na zelené cestě a jsem šťastná,že znám Ivu s Věrou...díky za vše <3

Jirka - Seminář: Jak pochopit a uzdravit sám sebe

První stupeň (11.5.) pro mě byl velice zajímavý a dost informací, které chci použít jsem u vás získal. Moc za to děkuji vám oběma!
Děkuji nejen za ten kurz, ale i osobní rady a doporučení, které jste mi daly! Pro mě jsou moc důležité.

Z. - Poradna - numerologie + Kineziologie One Brain + Zelené potraviny

P.Hemská, jsem ráda, že jsem se odhodkaka navštívit vaší poradnu, chválím Vás kudy chodím :-) ...a říkám pravdu, opravdu jste mi moc pomohla. Říkala jste sice, že byste mě za měsíc chtěla vidět znova,nééé že bych Vás já nechtěla vidět, ale myslím, že už jsem za vodou-aspoň si troufám tvrdit. Dívám se na svět jinýma očima, přehodnotila jsem život....být v klidu, pohodě,zdravá, šťastná a spokojená je teď u mě na prvním místě a závistiví blbci a ostatní chudáci, co řeší za zády můj život.... ať mi vlezou na záda... dík

Zuza - Seminář

Věděla sem, že seminář bude nabouchanej a skvělej, ale ani za deset seminářů bych nepobrala, všechno, co jsem se dozvěděla, co jsem si prožila a zažila..ale jedno vím jistě, pobrala sem klid, pohodu, štěstí a setkání s tak zajímavými lidmi, že se mi snad ani nezdálo, že takový lidičky ještě existujou, nebo už zase? Moc děkuju....

Ludmila Chvojková - Seminář -Jak pomoci sám sobě 16.3.2013

Velmi děkuji za tento seminář,který skvěle vedly paní Iva Hemská a Věra Turková!Jsem ráda ,že jsem se ho zúčastnila.Dozvěděla jsem se opravdu mnoho nových zajímavých informací týkajících se nejen zdraví a výživy.Paní Turkové děkuji nejen za reflexní terapii!!!Bylo to Skvělé! Kursy doporučuji všem! Velké poděkování ! Pěkné dny!

Ludmila Chvojková - Poděkování.

Velké poděkování paní Ivě Hemské!
Několikrát jsem navštívila její poradnu,absolvovala kinezku,užívala bachovky.Vše mohu velmi doporučit!Zcela se změnil můj život.Zlepšilo se mi zdraví,( jsem bez léků).Zlepšily se všechny vztahy,jak v soukromí,tak na pracovišti,lépe zvládám svou profesi.Paní Iva je vzácný ,laskavý,moudrý člověk,který opravdu lidem pomáhá. Otevřela mi oči,srdíčko,pomáhá najít cestu k sobě ,k ostatním lidem,zvládat těžké životní situace! Já tedy už svého učitele mám! Velmi ji také děkuji za zelené potraviny,bez kterých si dnes svůj život neumím přestavit! Děkuji a přeji Ať se dále vše daří !

Leona - reflexka Věrka + kinezka Ivka

Dobrý večer, dnes jsem již podruhé absolvovala úžasnou reflexní terapii u Věrky Turkové a opět to byl nezapomenutelný zážitek :-) Doporučuji všem, kteří chtějí opravdu pro sebe a se sebou něco užitečného udělat, pochopit jak naše tělo funguje a jak mu co nejlépe pomoci, aby bylo v rovnováze. Za toto setkání mockrát děkuji Ivě Hemské. Iva je úžasný člověk, její poradnu jsem navštívila již několikrát a vždy mi pomohla vyřešit to, co mě trápilo (práce, emoce,rodinné vztahy...), Velké dík ji patří také za pomoc mým šestiletým dvojčatům :-)

Iva - Re: reflexka Věrka + kinezka Ivka

Leu, děkuji za krásná slova.Je krásné být přítomna tvým životním "posunům".
Velký pozdrav posílám vašim úžasným klukům. Vždy jsem vděčná, když mi je omožněno pomoci dětičkám s jejich "trápeníčkem" :-))))

Věruš - Re: Re: reflexka Věrka + kinezka Ivka

Děkuji Vám všem za komentáře a hlavně za to, že jste se zůčastnili.
S Ivou se snažíme předat aspoň základy , jak se starat a postarat sám o sebe..
a o to přeci jde.
Přeji pěkné dny Věra Turková

Jaroslav Rabas - Seminář Jak uzdravit sám sebe

Krásný den,
sobotní seminář mi osobně dal velkou sílu do života. Iva a Věra vnáší lidem více radosti a rozzářený úsměv na tváři. Věřím, že každý z nás potřebuje odkrýt skutečnou tvář duše a těla a za pomocí Ivy a Věry se snažit o jejich očistu. Ivo, děkuji za duševní očistu. Věro, děkuji za reflexní terapii, která mi ukázala skutečnou pravdu o mém těle. Každému, kdo se sebou chce něco dělat, doporučuji tento seminář. Za sebe musím říci, že na tomto semináři jsem byl poprvé, ale ne naposled.
Dnes jsem dostal dost těžkou ránu po psychické stránce, nejsmutnější na tom je, že to bylo od blízké osoby. Snažím se to zpracovat a zachovat si radost a veselou mysl i nadále.
Moc vám děkuji
Jarda

Petra Kosinová - Seminář:Jak uzdravit sám sebe 16.3.2013

Hezké odpolko :-) díky sobotnímu semináři je můj život zase o něco srozumitelnější.Všechno se vším souvisí a je super,jak Iva a Věrka pomáhá lidem,kteří chtějí vnést více RADOSTI a POHODY do svých životů.Zajímavé a srozumitelné podání o tom,jak funguje a co potřebuje naše tělo,mysl a duše.Pro mě nové informace o správné výživě a reflexní terapii.Doporučuji všem :-)Holky jste úžasné,díky za informace a předávám dál...

Radek - reflex terapie

Všem doporučuji terapii od Věry Turkové doprovázenou velice srozumitelným výkladem, kterou jsem dnešního dne absolvoval v příjemném prostředí poradny Ivy Hemské.

Iva - Re: reflex terapie

Radku, jsem ráda, že jste se cítil v poradně příjemně.



 


Poslední fotografie



Facebook


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 3
Celkem: 412882
Měsíc: 2539
Den: 224